Carry 2 care is samenwerkingen met vijf verschillende goede doelen in Nederland en het label Baggyshop. Door het kopen van een tas steun je een goed doel naar keuze!

Hoe werkt het precies?

Je kunt geheel naar eigen wens je tas samenstellen. Van de tas, tot de banden tot de pushringen. Daarnaast houdt het niet op bij één tas, maar je kunt meerdere tassen bij elkaar dragen en eindeloos combineren. 

De tassen

In dit concept streven wij naar een zero-waste filosofie en wordt restleer gebruikt om bewust om te gaan met overbodig afval. De tassen worden daarom gemaakt van restleer. Dit maakt jouw tas nog unieker!

De banden

De band dat je kiest, staat voor het goede doel wat je steunt. Ieder goed doel heeft een eigen band. Van elke verkochte Carry2Care band wordt €5,- gedoneerd aan het goede doel waar jou hart naar uit gaat.

Geef Carry2Care cadeau!

Naast deze super gave tas die je helemaal zelf samenstelt, zorgen wij ook voor een cadeauverpakking. Hierdoor heb je én het perfecte cadeau en steun je een goed doel naar keuze. Daarnaast is het ook mogelijk alleen de tas of alleen het hengsel cadeau te doen. Dan kan de ontvanger zelf de tas verder samenstellen.